ZELFZORG

Binnen de praktijk bieden we verschillende mogelijkheden aan om als jongere of gezin zelf aan de slag te gaan met moeilijkheden die men ervaart. Deze zelfzorg wordt begeleid door één van onze medewerkers.

Bibliotherapie

Zo bieden we een uitgebreide bibliotheek aan van kwaliteitsvolle literatuur rond diverse thema’s. Jongeren en het gezin kunnen deze komen inkijken in onze bibliotheek of ter plekke komen lezen in onze gezellige praktijkruimte.

DE VICIEUZE CIRKEL

Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht. 

Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht, blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd. 

Als ik blijf geloven zoals ik altijd heb geloofd, blijf ik doen wat ik altijd heb gedaan. 

Als ik blijf doen wat ik altijd heb gedaan, blijft mij overkomen wat mij altijd overkomt. 

Maar als ik nu mijn ogen sluit en mijn ware zelf voel vanbinnen, dan kom ik deze cirkel uit en kan ik steeds opnieuw beginnen. 

Lichaamsgericht werk

Yoga

Relaxatietraining

Meditatie

Atelierwerking

Ook bieden we diverse ateliers rond gezonde levensstijl aan zodat de jongere of de ouders zelf al aan de slag kunnen gaan met specifieke doelstellingen. Ateliers zijn van diverse aard: kookateliers, sportinitiatie, kunstateliers, …

Online websites

Online apps